Fri entré i premiären – hur mycket blir varje åskådare värd?

IF Boltic 19:34 25 september, 2017 Allmänt

Söndag den 5 november är det äntligen dags för bandypremiär. Tranås står för motståndet och det är fri entré. Du som företagare eller privatperson kan vara med och stötta föreningen genom att lägga en slant för varje åskådare som kommer. Är du med?

HÄR ÄR ALLA SOM STÖTTAR BOLTIC I PREMIÄREN

Sportsligt blir den här säsongen en ny utmaning. Två allsvenska serier har blivit en, vilket innebär betydligt tuffare motstånd. Spelarna och tränarna är mitt uppe i slutspurten av försäsongen för att vara så väl förberedda som möjligt när allvaret drar igång. Men den nya serien innebär också en utmaning ekonomiskt. Vi räknar med att få ökade kostnader på cirka 200 000. Vi behöver därför allt stöd vi kan få.

Vi behöver ditt stöd!

Vi hoppas nu att du som företagare eller privatperson vill och kan vara med och sponsra oss i hemmapremiären mot Tranås.

Är du företagare?

Att vara med och stötta oss i premiärmatchen innebär inga stora åtaganden. Du är med och sponsrar med några kronor per åskådare som kommer till Tingvalla. Efter matchen sammanställer vi och skickar ut inbetalningskort till de som valt att vara med. De senaste åren har vi haft cirka 1 000 åskådare på vår premiär. Som tack får du och ditt företag ert namn på vår hemsida, samt ett diplom att hänga upp på kontoret. Klicka här för att ladda ner ett anmälningsformulär. Mejla in det till erik.ramstrom@qtym.se eller hakan@hjkonsult.nu.

Är du privatperson?

Som privatperson kan du vara med och stötta med 50 öre eller mer för varje åskådare. Du kan självklart också gå ihop med kompisar, på arbetsplatsen eller i familjen och tillsammans ge ett bidrag. Vi kommer redovisa alla som ger ett bidrag på hemsidan och på Facebook. Klicka här för att ladda ner ett anmälningsformulär. Mejla in det till erik.ramstrom@qtym.se eller hakan@hjkonsult.nu, eller lämna in det till kansliet i samband med premiären.

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop