”Boltic är en viktig del av Värmland”

jonas 10:31 6 oktober, 2017 Allmänt

Inför säsongsstart passar vi på att träffa några av våra sponsorer för att få veta varför de har valt att sponsra Boltic. Först ut är rekryterings- och bemanningsföretaget Qtym där vi fick en pratstund med Sara Magnusson.

Hej Sara. Vem är du och vilka är Qtym?

”Jag heter Sara Magnusson och arbetar som rekryterare och chef för ett av våra affärsområden, samt att jag är HR-ansvarig. Qtym är ett värmländskt företag med ungefär 50 anställda. Vi jobbar med rekrytering, bemanning, HR-stöd och kundtjänst, telefonpassning och växel på distans.”

Varför har ni valt att samarbeta med Boltic?

”För det första så brinner vi för Värmland. Boltic har funnits länge som en viktig del av Värmland. Föreningen har en fin historia, lång tradition och det känns rätt för oss. Sedan känner jag personligen starkt för ungdomsidrotten och jag gillar verkligen Skridskokul som Boltic har varit med och drivit. Det känns som ett bra koncept som är tillgängligt för alla.”

En alldeles vanlig dörrprydnad på Qtym: Einstein och Boltic.

Sara Magnusson vid en alldeles vanlig dörrprydnad på Qtym: Einstein och Boltic.

Vad vill ni få ut av ert samarbete med Boltic?

”Dels är det en chans att ta med kunder och personal på ett kul och lite annorlunda event. Sedan är det ett sätt för oss att visa att vi är med och stöttar den lokala idrotten. Om vi kan bidra till Boltics utveckling och det i sin tur kan öka chansen till en bandyhall så vore det fantastiskt. En hall tror jag verkligen skulle ge ett lyft för bandyn.  Sedan tror jag generellt sett att samarbetet mellan näringsliv och idrotten är värdefull från båda håll. Det finns mycket att lära av varandra.”

Har du några personliga bandyminnen?

”Jag vet att min svärfar Sven-Erik Magnusson var med och underhöll och sjöng på 80-talet kring Boltic och vid SM-finaler. Han var verkligen en bandy- och Bolticfantast. Så därifrån har jag fått återberättat många glada minnen. På senare år kanske jag inte varit en så flitig besökare men nu ser jag verkligen fram emot premiären den 5 november.”

Tack för pratstunden, Sara. Du är hjärtligt välkommen till Tingvalla 5/11.

—-

  • Vill du veta mer om QTYM och deras verksamhet, besök deras webbplats www.qtym.se
Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop