Intervju med Pål Hanssen inför Frillesås-matchen

jonas 15:52 17 november, 2017 Allmänt

Webbredaktionen fick ett snack med Boltics tränare Pål Hanssen inför morgondagens drabbning mot Frillesås.  Under veckan som gått är det Pål Hanssen och Marcus Bergwall som ansvarat för träningarna och som i morgon sköter matchcoachningen, medan Per-Erik Saikoff njuter av en sedan länge inplanerad – och välförtjänt – utlandssemester.

Hej Pål. Hur är läget i laget?

”Det börjar ljusna. Vi hade en del halvkrassliga spelare som spelade mot Gripen. Med facit i hand borde kanske vissa av dessa ha vilat för deras sjukdom hängde i även denna veckan. Men de senaste dagarna har allt fler känt sig friska och jag och Marcus har haft bra träningar med laget. Den enda spelare som vi vet missar matchen är Mattias Svensson. Han har en fotskada och blir borta 2-4 veckor. Sedan är det lite osäkert med Joakim Jansson, men han hoppas kunna spela i morgon”.

Laget har fått in en förstärkning i form av Lucas Hovlund. Hur känns det?

”Jättebra att få in ett alternativ till på mittfältet. Extra viktigt nu när Mattias är skadad. Lucas ansluter i morgon och gör debut utan att ha tränat med oss, så vi får ha lagom förväntningar.”

Vad tar du med dig från matchen senast mot Gripen in i morgondagens möte med Frillesås?

”Om vi sätter defensiven lika bra som mot Gripen och inte bjuder på några slumpmål så vinner vi. På Tingvalla är vi starka och ska kunna vinna mot alla lag. Mot Gripen var det snarare offensiven som vi inte hade samma tyngd som Gripen. Men ändå är vi med i matchen fram tills att de gör mål på hörna i slutet.”

Vad måste vi tänka på mot Frillesås för att kunna vinna?

”Frillesås har några riktigt bra spelare som gärna sätter full fart mot mål. Om vi kan ha en bra defensiv och fånga in dem så har vi en bra chans. Vi vill gärna föra spelet på Tingvalla, men vi måste samtidigt spela smart och anpassa oss till motståndarna.

Tack för pratstunden Pål och lycka till i morgon!

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop