Välsviken Bygg – ny sponsor till Boltic

jonas 18:00 4 december, 2017 Allmänt

Webbredaktionen träffade Kari Hakula som är grundare och VD på Välsviken Bygg AB, som inför den här bandysäsongen valde att kliva in som guldsponsor till Boltic.

Hej Kari. Vem är du och vilka är Välsviken Bygg?

”Välsviken Bygg har funnits sedan 2014. Vi är ett byggföretag som framförallt jobbar främst med försäkringsskador. Om du till exempel har fått en fuktskada i ditt kök så är det stor chans att det är Välsviken Bygg som kommer och hjälper dig.  Hos oss jobbar snickare, rivare/sanerare, målare, plattsättare och mattläggare”, berättar Kari.

Företaget bildades av dig så sent som 2014 och ni är redan 27 anställda. Vad är hemligheten bakom framgången?

”Jag har tidigare jobbat inom försäkringsbolag med handläggning av byggnadsskador vilket förstås underlättar nu när man upprättar kontrakt med olika försäkringsbolag. Vi har idag kontrakt med alla de stora försäkringsbolagen som har kunder i Värmland och arbetar hårt för att slutkunden ska uppleva god service och att allt flyter på bra när de ska återställa sitt hem efter en skada. Just nu är det högtryck och vi kommer behöva anställa ännu fler.”, säger Kari.

Kari Hakula. Grundare och VD på Välsviken Bygg
Kari Hakula. Grundare och VD på Välsviken Bygg

Och nu har ni klivit in som guldsponsor i Boltic. Varför då?

”Det finns flera orsaker. Jag värnar om den lokala idrotten. Vi sponsrar  redan en handbollsklubb i Kristinehamn. Och när jag kom i kontakt med Per-Erik Saikoff, vars son Alexander jobbar hos oss, så kändes det helrätt att gå in som sponsor i Boltic. Där finns både ett starkt a-lag och ungdomsinitiativ som skridskokul”, resonerar Kari.

”Sedan ger det en bra exponering av vårt företagsnamn. Reklamen på tröjan och byxorna syns väldigt bra. I dagens VF syns vår logga tydligt”, fortsätter Kari.

Är du en van bandybesökare?

”Nej, verkligen inte. Jag såg min första bandymatch igår när Boltic mötte Ljusdal. Det var verkligen en positiv upplevelse. Även om jag nog klädde mig lite för tunt på överkroppen”, säger Kari med ett skratt.

Så det kommer bli fler matcher i vinter?

”Ja, självklart. Och på annandagen ska försöka få med mig familjen också.”, lovar Kari.

Stort tack till Välsviken Bygg säger vi på Boltic. Vi hoppas att detta blir den första av många framgångsrika säsonger tillsammans! Vill du läsa mer om företaget så gå in på www.valsvikenbygg.se

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop