Hovlund klar – Johannes förlänger

IF Boltic 10:47 8 maj, 2018 Allmänt

Lagbygget tar en allt tydligare form. I dagarna har målvakten Johannes Gustavsson skrivit på nytt kontrakt, samtidigt som Lucas Hovlund från Motala ansluter.

Bandyns silly season pågår för fullt och Boltic ligger inte på latsidan. På pluskontot finns sedan tidigare landslagsmeriterade Andreas Eriksson och Karl Bergstrand. Nu ansluter även Lucas Hovlund från elitserien och IFK Motala. Lucas var i vintras utlånad till Boltic och gjorde ett antal matcher innan han kallades hem. Det ska bli mycket spännande att se vad han kan uträtta när han får komma in i laget ”på riktigt”.

En annan glädjande nyhet är att målvaktsstjärnan Johannes Gustavsson har förlängt sitt kontrakt, liksom tidigare Ted Wiklund har gjort. På minuskontot finns Niclas Nyqvist som lämnar för elitserien och Vänersborg.

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop