Jonas Wennerström klar för en säsong till.

jonas 16:08 25 augusti, 2018 Allmänt

En viktig pusselbut föll på plats när Jonas Wennerström tackade jag till en ny säsong med Boltic. Väldigt viktigt för Boltics lagbygge eftersom Jonas kommer addera både tyngd och fler valmöjligheter i Boltics offensiva spel. Därmed är samtliga av Boltics bästa målskyttar från förra säsongen (Jansson, Backman och Wennerström)  redo för spel i vinter.

jonas wennerstrom-ifboltic

Jonas stod för 12 mål förra säsongen och var därmed Boltics tjedje bästa målskytt (efter Jansson 23 mål och Backman 17)

”Jag är jätteglad att Jonas är klar nu. Det har hela tiden varit föreningens mål att få Jonas att förlänga och därför känns det bra att han nu är klar. Han är viktig både på och utanför planen.” kommenterar Erik Ramström.

Därmed har Boltic 17 spelare kontrakterade och arbete pågår med att få Elfström och Torehammar att förlänga.

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop