Äntligen ligger isen på Tingvalla

IF Boltic 20:59 29 oktober, 2018 Allmänt

Tingvalla bjöd på isande vindar när Boltic gjorde säsongspremiär. Men, det var inget som störde spelarna som äntligen fick sträcka på benen på fullstor plan.
– Grymt skönt, sa Erik Wallman med ett brett leende.

Efter en lång försäsong ligger äntligen isen på Tingvallas gigantiska betongplatta. Boltic har tillbringat senaste månaderna på hockeyrink i Vålberg och varvat med träningsmatcher och cuper på bortaplan. Men på måndagen var det så dags för det första riktiga ispasset hemma på Tingvalla.

– Det här längtar man ju till, säger Erik Wallman.

– Det börjar se bättre ut och jag tycker vi närmar oss. Men, vi har många nya spelare och det tar tid att spela ihop oss. Framför allt i försvarsspelet, säger Wallman.

Det var snudd på full trupp som drillades av tränare Tomas Rosdahl. Efter lite småmålsspel som uppvärmning väntade olika uppspels- och avslutsövningar. På andra sidan nätet gjorde även Värmlands bästa damlag, Västerstrands AIK, säsongens första träning.

Nu väntar knappa två veckors träning på hemmaplan för Boltic innan det är dags för säsongspremiär, på bortais mot Lidköping, lördag den 10 november. Hemmapremiär är det några dagar senare, på tisdag 13 november mot Tranås.

7 8 5 6

4

3 1

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop