Intervju med Ted inför Stabaek

jonas 14:06 19 oktober, 2018 Allmänt

I natt föll Boltic med 2-0 mot AIK Bandy. Efter en god natts sömn fokuserar laget nu på match mot norska Stabaek kl 16.40. Vi fick ett snack med Ted Wiklund, precis innan han skulle kliva in på samlingen och uppladningen inför denna fredagsmatch.

Ted Wiklund

Hur var nattmatchen mot AIK?

”Det var bra väder och yttre förhållanden men ändå ganska dålig is. Det studsade väldigt mycket och därför blev det kanske många bolltapp från bada lagen”, berättar Ted.

Hur såg matchbilden ut?

”Det var en jämn match. Vi skapar en del bra lägen och borde, enligt mig, fått en straff. Men Andreas Bergwall tar det han ska ta. I AIK går mycket av spelet via Shamsutov och Rintala och totalt sett skapar de lite fler klara chanser än oss, men vi har ändå bra koll på dem i vår defensiv. Jag trodde att de skulle vara lite bättre.”

Hur känns kroppen inför dagens match?

”Det känns bra. Vi har fått sova ordentligt och nu hoppas vi kunna ta en seger. Jag har rätt dåligt koll på Stabaek, men det känns som att vi har bra chans att vinna. Alla spelare är tillgängliga. Inga skador efter matchen mot AIK”.

Vilken är din känsla hittills under föräsongen?

”Lite svårt att bara spela matcher och inte ha några träningar på stor is. Men vi har haft bra perioder i våra matcher hittills och sedan fallit ur ramen vid några tillfällen. Men mot AIK igår kändes i alla fall defensiven bra. Och om vi bara får komma igång och träna på stor is så kommer många detaljer att börja sitta.”, avslutar Ted.

 

Igår mönstrade Boltic följande ”startelva”:

  • Målvakt: Johannes
  • Libero: Karl B
  • Backar: Erik W och Simon F
  • Def. mitt: Christian T
  • Vänsterhalv: Andreas K
  • Högerhalv: Lukas H
  • Mittfält: Ted W och Jonas W
  • Anfallare: Joakim J och Gustav B
Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop