Rosdahl inför Västanfors och Ljusdal

jonas 09:45 24 november, 2018 Allmänt

Dags för en så kallad ”dubbelhelg” med möten på bortaplan mot Västanfors och Ljusdal. Vi fick ett kort snack med tränare Rosdahl inför dessa viktiga matcher:

Hur är dina reflektioner efter tre spelade omgångar?

Offensivt har det lossnat rejält jämfört med försäsongen. Vi skapar mycket chanser, kommer med bra fart och har många målskyttar så det känns bra. Defensivt är vi inte riktigt där som jag vill att vi ska vara än. Det handlar om försvarsspelet över hela planen, men får vi jobba med detta så kommer det fungera allt bättre.

Var det deppigt efter Gripen-matchen?

Klart vi var besvikna. Vi spelar ju stundtals riktigt bra och skapar mycket framåt, men faller ur ramen vissa perioder och blir stenhårt straffade.

Vad tänker du inför helgens två bortamatcher?

Jag tänker att vi bör ta poäng mot Västanfors på lördag, men att de är rejält svårspelade på sin hemmaplan. Det är en väldigt liten plan och jag tror Västanfors tar 80 % av sina poäng på hemmaplan. Så det kommer bli svårt, men vi måste givetvis sikta på minst en poäng där. Matchen mot Ljusdal ser jag som en ren bonus om vi skulle lyckas ta poäng. Där slår vi ur rejält underläge.

Har du alla spelare tillgängliga?

Lukas har en underkroppsskada, men ska testa. Han kanske kan spela. McIntyre har en ryggskada och är inte med. I övrigt är vi friska.

Tack och lycka till Thomas!

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop