Rosdahl: ”Vi ska sätta full fart!”

jonas 21:42 30 november, 2018 Allmänt

Webbredaktionen fick ett snack med Boltics tränare Tomas Rosdahl inför heögens två matcher på Tingvalla.

Tomas Rosdahl ser fram emot Kalix och AIK på Tingvalla. ”Vi ska sätta full fart. Det spelar ingen roll vilka vi möter”, säger Rosdahl som också berättar att laget haft en del sjukdomar under veckan men att stämningen i omklädningsrummet är på topp. ENligt Rosdahl är det bara Filip Pallin som inte kan medverka då han haft feber större delen av veckan.

tomas-rosdahl-ifboltic

”Det ska vara kul att titta på och att spela bandy”

Det är av naturliga skäl positiva tongångar sedan Boltic vände hem med full pott från matcherna mot Västanfors och Ljusdal. Nu väntar två starka lag i Kalix och AIK Bandy, där oddssättarna har gästerna som klara favoriter, men Rosdahl menar att Boltic bara har en växel och den stavas FULL FART FRAMÅT.

”Självklart jobbar vi hårt med defensiven och vi fick till ett bra försvarsspel senast mot Ljusdal. Men min grundfilosofi är att det ska vara kul att titta på bandy och kul att spela bandy. Så vi tänker inte backa hem mot något lag utan köra vårt offensiva spel”, säger Rosdahl som är väl medveten om att det blir två svåra hemmamatcher.

”Kalix kommer från elitserien och är välorganiserade. Johan Sundqvist är grymt duktig (11 mål reds. anmärkning) och så har de två ryssar som gillar att köra. Kalix har nog seriens bästa skytte också.”, säger Rosdahl.

Och Boltictränaren hyser också stor respekt för söndagens motståndare AIK Bandy, som kanske har den mest meriterade truppen av alla lag. ”AIK har sagt att de ska vinna serien och de har spelarmaterialet för att göra det. Men vi har 1-1 mot varandra på försäsongen och det blir en kul match. AIK gillar precis som vi att spela offensivt så det ska bli en kul match”, säger Rosdahl.

Tack vare sex inspelade poäng känner Rosdahl ingen poängstress. ”Jag hoppas så klart på fyra poäng nu till helgen, men tar vi två så är det godkänt”, avslutar Rosdahl.

 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop