”Vi siktar på fyra poäng”

jonas 18:46 11 januari, 2019 Allmänt

Det är en revanschsugen Tomas Rosdahl som blickar fram mot helgens två hemmamatcher på Tingvalla. Siktet är inställt på fyra poäng för ett Boltic som var rejält beskvikna efter förra helgens förlust mot Kungälv.

3

”Vi har haft en bra träningsvecka och haft en del samtal i gruppen. Vi kände alla en stor besvikelse efter förlusten mot Kungälv. De gör egentligen ingen bra match, men vi slarvar ännu mer. Det spelar ingen roll att Backman lyckas göra mål från alla omöjliga vinklar när vi står för så många egna misstag i laget. Men nu blickar vi framåt”, summerar Rosdahl.

Förutom långtidsskadade Filip Pallin så mönstrar Boltic ordinarie lag. Det innebär att spelmotorn Ted Wiklund är tillgänglig för spel. Men Rosdahl kommer matcha Ted med försiktighet.

”Beroende på hur matcherna går så kommer vi se hur vi använder Ted. Han ska inte spela mer än nödvändigt nu när han återhämtar sig från sina ljumskproblem. Leder vi med fyra mål så kommer jag inte matcha Ted”, säger Rosdahl som tror att Boltic efter denna helg i praktiken kan ha säkrat kontraktet och kanske kan ha häng på topplagen.

”Spela med hög fart”

”Vi har två svåra matcher på Tingvalla och har stor respekt för motståndarna. Men på vår hemmaplan och med vårt spel så måste vi sikta på två segrar. Vi ska spela med hög fart och utnyttja storleken och bredden på Tingvalla. Om vi lyckas vinna dessa matcher så tycker jag vi ska blicka uppåt i tabellen och inte nedåt”, analyserar Rosdahl.

Närmast väntar Katrineholm i morgon lördag. En nykomling som tagit en hel del poäng och som har flera spelare av hög allsvensk klass. Rosdahl och tränarstaben säger sig ha ganska bra koll på både Katrineholm och Tillberga som väntar på söndag.

”Men vi tänker inte anpassa oss efter motståndarna utan spela vårt spel. Förhoppningsvis kan vi undvika att hamna i underläge och för en gångs skull ha kommandot i matcherna från första början”, avslutar Rosdahl innan han återgår till sin kvällsshopping på IKEA.

Väl mött på Tingvalla i morgon!

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop