Wallman tvingas till operation – borta resten av säsongen

IF Boltic 18:16 15 januari, 2019 Allmänt

Här kommer blytunga besked för Boltic.  Försvarskuggen Erik Wallmans fotskada är allvarlig och han tvingas till operation. Därmed missar han resten av säsongen.

Det var i lördagens match mot Katrineholm som Wallman tvingades kliva av med en fotskada. En skridsko hade skurit upp ett djupt sår. Efter läkarundersökning står det nu alltså klart att skadan kommer hålla honom borta från spel resten av säsongen.

”Det blir operation. En sena till stortån är av tyvärr”, skriver Wallman i ett sms.

Ett minst sagt tungt avbräck för Boltic som krigar i mitten av tabellen, med chans att haka på i toppen. Samtidigt som avståndet neråt inte är allt för betryggande. Närmast väntar ett dubbelmöte i Dalarna till helgen, med matcher i Rättvik och Borlänge.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop