Ted klar för ännu en säsong!

jonas 13:34 21 maj, 2019 Allmänt

Goda nyheter i sommarvärmen! Nu står det klart att Ted Wiklund fortsätter i Boltic ytterligare en säsong. Ted, som tyvärr drogs med ljumskproblem i vintras, är en av bandyallsvenskans bästa spelare när han är frisk. Låt oss hoppas att försäsongsträning och rehab gör underverk. Givetvis är hans påskrift ännu en viktig pusselbit inför den stundande säsongen.

Ted Wiklund

Även Larsson-Niberius forsätter

Mycket glädjande så har även Arvid Larsson-Niberius tackat ja till en förlängning.

”Jag har några få spelare kvar i befintlig trupp att träffa och sedan har vi självklart dialog med flera möjliga nyförvärv”, säger Sören Strömberg, ordförande i Boltic, som också berättar att Erik Wallman, Andreas Eriksson och tränare Nordin bistår honom i scoutingen av nya spelare.

Senare i veckan kommer vi sammanställa kontraktsläget för hela truppen och publicera här på Boltics hemsida.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop