Viklund och Backman taggade för helgen

IF Boltic 11:26 22 november, 2019 Allmänt

Inför helgens matcher har vi tagit tempen på två av nyckelfigurerna; Gustav Backman och Ted Viklund. Backman har inlett säsongen bra; med sina sex mål toppar han den interna skytteligan och är delad femma totalt.

Backman har under veckan behandlats för lite krämpor med ska nu vara helt fit for fight igen.

– En lårkaka och lite krånglade ljumskar, men nu känns det bättre efter rehab och behandling. Vi har kört klyschan en match i taget, och att det kommer förmodligen bli två väldigt annorlunda matcher där vi kommer föra spelet mot Borlänge, säger målsprutan.

I Ted Viklund finns det, som vi vet, enormt sparkapital. Han har inte riktigt nått upp till den nivå vi har vant oss med.

– Det ska bli skönt med match igen, jag känner mig lite revanschsugen efter Örebromatchen, säger Viklund.

Vad säger du om din respektive lagets inledning på säsongen?

– Känslan är att vi kunde haft nån mer poäng. Jag tycker att vi var drivande mot Nässjö men att vi inte får utdelning på våra chanser. Även matchen mot Örebro ska vi bara gå in och stänga i slutet, men med tanke på att vi inte har varit på is så länge så tycker jag att vi jobbar med rätt saker, säger Viklund.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop