Bortaplan på annandagen och lottat i Supercupen

IF Boltic 15:28 15 april, 2020 Allmänt

Spelprogrammet för nästa säsong börjar så smått ta form. Bland annat är annandagsmatcherna spikade – och återigen blir det bortaplan för Boltic. Det här året mot Örebro.

Bandyförbundet och serieföreningen sitter just nu och planerar för hur den kommande säsongen ska spelas. Det som beslutats så här långt är alltså annandagsmatcherna och även indelningen i de två poolerna, norr och söder. Boltic har placerats i den södra poolen och kommer där med få  dubbelmöten med Örebro, Lidköping, Gripen Trollhättan, Kungälv, Nässjö, samt nykomlingarna Jönköping och Åby/Tjureda. Positivt, men också väntat.

I norra poolen finns Kalix, Ljusdal, Rättvik, Falu, Unik Bandy, Västanfors, TB Västerås och Katrineholm. Här kommer Boltic att möta alla lag i ett enkelmöte.

Tyvärr blir det alltså ingen annandagsfest på Tingvalla i år heller. Istället får vi åka 11 mil österut, till Örebro. Det kan vara trevligt, men inte samma sak som att spela på hemmais såklart.

I mitten av maj väntas hela spelschemat vara spikat. Mer info finns här: https://www.svenskbandy.se/NYHETER/SENASTENYTT/herrsaspelasbandyallsvenskan202021

Tuffa matcher i Supercupen

Ett kul inslag under försäsongen är den allsvenska supercupen, där lagen får en tidig värdemätare mot sina kommande seriemotståndare. I år ställs Boltic mot Örebro, Kungälv och Gripen. Indelningen är geografisk och matcherna ska spelas under september och början av oktober. Finalspelet avgörs sedan på en ort 17-18 oktober.

Läs mer här: https://www.svenskbandy.se/NYHETER/SENASTENYTT/herrsaspelasgruppspeletiallsvenskasupercupen

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop