EXTRA: Bucht klar för Boltic!

IF Boltic 16:58 11 maj, 2020 Allmänt

Boltic har gjort klart med en supervärvning: Jacob Bucht vänder hem till Karlstad, efter flera år i elitserien med Västerås och senast Hammarby.

Det har pratats om det i flera veckor; Att Jacob Bucht skulle flytta hem till Boltic när han meddelat att han lämnar Hammarby. Och idag kom Bucht och Boltic även överens formellt. Ett kontrakt är signerat och Bucht är Bolticspelare igen.

82259766-FC14-46CE-B365-2B0DD8147B0B
Bucht lämnade Boltic 2011, för uppstickaren Gais. Det blev tre säsonger i Göteborg, innan han skrev på för topplaget Västerås 2014. Efter fem säsonger i VSK, två SM-guld, två World Cup, två Svenska cupen och ytterligare två SM-finaler på det så lämnade han för Hammarby. Det blev dock bara en säsong i Stockholm för Bucht.

– Ja, det var dags att ge någonting tillbaka till familjen, säger Jacob. De har följt med mig till Göteborg, Västerås och Stockholm så det var dags att vända hemåt, sa Bucht till Hammarbys hemsida när han meddelade att han lämnar.

Vi hoppas kunna återkomma under kvällen med kommentarer från huvudpersonen själv.

 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop