Köp ett stycke idrottshistoria!

jonas 09:51 28 december, 2020 Allmänt

Rivningen av Tingvalla Isstadion är påbörjad. Denna legendariska, mytomspunna och episka arena. Nu har du en unik möjlighet att säkra din del av ett officiellt stycke äkta värmländsk – och internationellt erkänd – idrottshistoria.

För 500 kr får du en 100 % äkta betongbit bruten från Tingvalla, snyggt placerad på en träplatta med en mässingsskylt med ditt unika nummer. (se bild).

Endast 200 exemplar kommer finnas till försäljning. Måttet på detta fantastiska konstverk är som ett vykort. Ca 11 x 15 cm. Tillräckligt diskret för att din sambo ska tillåta att konstverket står mitt i bokhyllan. Tillräckligt stor för att höja värdet på hela ditt hem och säkra en plats i Antikrundan! :-)

Skynda dig att säkra ditt exemplar av evig nostalgi, idrottshistoria och gränslös kärlek till IF Boltic. Och självklart: mitt i allt detta så ger du föreningen ett ovärdeligt stöd detta konstiga 2020… som ett grandiost avstamp inför 2021.

Namn på alla företag eller privatpersoner som köpt ett exemplar kommer finnas här (för de som vill) på hemsidan för all framtid.

Beställning och förskottsbetalning görs till:

order@ifboltic.com
Swish nr: 123 249 40 52
Plusgirokonto 10 76 39-7
Leveransfrågor:
Jacob Lund 070-6835689

 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop