Rutinerad målvakt klar för Boltic

IF Boltic 08:27 26 april, 2021 bandyallsvenskan 2021/2022
joakimwestberg

Foto: Lennart Eriksson/Örebro Bandy

Boltic har gjort klart med Joakim Westberg, 30-årig målvakt med rötterna i Slottsbron. Han kommer närmast från flera säsonger i Örebro, där han växt fram till en av seriens bästa burväktare.

– Boltic har tagit ett intressant kliv i rätt riktning sportsligt sett och har en stark stomme. Det nykomponerade tränarparet känns jäkligt intressant och jag hoppas att den nya hallen kan ge en extra boost med energi till laget, säger Westberg.

– Jag har ju spelat under Henrik Löfvendahl tidigare och har stort förtroende för honom och gillar sättet som han och Huss vill träna laget.

Boltics sportchef Per-Erik Saikoff är nöjd med värvningen.

– Det känns toppen att vi lyckas locka till oss en så rutinerad och meriterad kille. Han har verkligen imponerat i Örebro och varit tongivande i laget som gick upp till elitserien, säger Boltics sportchef Per-Erik Saikoff.

Westberg är fostrad i Slottsbron och har också representerat Mosserud och Otterbäcken.

Johannes klar för Frillesås

Uppdatering 27 april: Johannes Gustafsson lämnar Boltic och har skrivit på ett tvåårskontrakt med elitserieklubben Frillesås. Vi önskar Johannes lycka till och säger samtidigt stort tack för alla hans fina insatser i den blågula tröjan.

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop