Nya hallen närmar sig

IF Boltic 20:25 6 oktober, 2021 Allmänt

Kan vara en bild av utomhus och text där det står ”TINGVALLA ISSTADION”

Med lite drygt tre veckor kvar till seriestart, och den historiska premiären i nya arenan, är det bråda dagar på bygget. I dagarna har belysning installerats och ventilationen är på gång. Inom någon vecka ska det förhoppningsvis kunna börja läggas is.

Vi längtar alla till vi har den nya arenan på plats. Norra Europas största inomhusarena för isidrotter kommer bli ett landmärke i Karlstad och extremt viktig för bandyns överlevnad och framtid i regionen. Men; även om vi får spela inomhus redan i vinter blir det ännu en säsong av restriktioner. Denna vinter (förhoppningsvis) inte på grund av ett virus – utan på grund av bygglagen. Eftersom mycket byggnation återstår innan hallen är helt klar, bland annat hela entré-, kansli- och restaurangdelen, så kommer hallen fortsatt vara en byggarbetsplats. Och då säger regelverket att max 150 personer får vistas i hallen som mest. Det inkluderar publik, men även domare, spelare, ledare, funktionärer och så vidare. Så publiktaket kommer ligga någonstans runt 80-90 åskådare per match.

Förtur för medlemmar

Boltic kommer sälja digitala biljetter, med förtur för de som är medlemmar. Medlemmar kommer få ett mejlutskick när biljetterna släpps till respektive match, och därigenom få möjlighet att köpa sina biljetter före övriga åskådare. Så, vill du vara säker på att ha en chans att se bandy i vinter ska du teckna ett medlemskap.

Här blir du medlem!

Biljetterna kommer släppas till en match i taget och det kommer gå att boka en biljett per person.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig. Kan vara en bild av inomhus

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop