Weekend i Småland för Boltic

IF Boltic 11:52 2 oktober, 2021 Allmänt

I helgen är Boltic i Småland för två cupmatcher. Åby-Tjureda idag och Nässjö imorgon. Vi tog ett litet snack med tränare Henrik Löfvendahl när han satt i bussen söderut.

– Försäsongen har varit bra träningsmässigt och truppen ser bra ut. Många unga och hungriga blandat med några äldre. Vi har haft Elis Lindgren skadad fram tills nu, men han gör comeback idag. Tyvärr är både Jacob Bucht och Andreas Eriksson hemma och är skadade. Även Jocke Jansson saknas, han har varit sjukskriven en längre tid, men tränade faktiskt i torsdags.

– Det känns kul att komma ut på storplan igen!  Motståndet i båda matcherna är tufft, de tränar ju regelbundet på stor is och det är väl det jag har märkt på de matcher vi har spelat hittills. Vi tappar i andra halvlek i matcherna oftast på grund av att vårt eget spel – det blir lite rinkbandy-tänk. Men matcherna är fullt godkända hittills, en lite för stor dipp i andra halvlek mot Laik sist, säger Löfvendahl.

Ingen av matcherna webbsänds, så man får hålla till godo med Elitrapport under helgen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop