Ny skarpskytt klar för Boltic

IF Boltic 22:08 18 maj, 2022 Allmänt
Foto:UNIK

Foto: UNIK


På sex säsonger i allsvenskan har han snittat 22 mål. Boltic vässar sitt anfall med ytterligare en spjutspets i form av 25-årige Johannes Camilton från UNIK.

– Boltic känns verkligen på gång, så det känns riktigt kul, säger nyförvärvet.

Han har varit en av bandyallsvenskans mest pålitliga målskyttar under senare år. Först i Örebro och senast i UNIK från Uppsala. Johannes Camilton var redan tidigt en stjärna och representerade Sverige på såväl P17- som P19-nivå. Siriusfostrade Camilton har testat elitseriespel en kort period med Tellus, men har annars varit allsvenskan trogen. När UNIK tidigare i våras fick lämna allsvenskan efter en medioker säsong så valde Camilton att röra på sig.

Vad ser du att du kan tillföra Boltic?
– Framför allt ett hårt jobb och ett bra skytte, säger Camilton.

Tillsammans med det andra nyförvärvet Gustav Backman får nu Boltic, på pappret, en av seriens vassaste offensiva uppställningar. Sedan tidigare finns ju också spelare som Elis Lindgren, Gustav Jansson och inte minst passningsgeniet Jacob Bucht i truppen. Det kommer svänga om Boltic i vinter!

Dela på Facebook Dela på Twitter Visa kommentarer
Gilla på Facebook Följ på Twitter Följ på Instagram Besök vår webshop